Lyst til å prøve et litt annerledes julebord? Legg det til Svalbard! 

Vakre Svalbard er et eksotisk og spennende reisemål, som mange ikke selv har besøkt. Har du ikke planlagt årets julebord enda? Da er Svalbard et sted vi varmt anbefaler. Et julebord her vil garantert by på magiske øyeblikk, og et landskap så vakkert og spesielt at minnene herfra aldri forsvinner. Legger man julebordet hit i november og desember, opplever man mørketiden En kald og klar polarnatt er en opplevelse i seg selv. Svalbard er et flott sted for å oppleve det spektakulære nordlyset på kalde og klare dager. Men Svalbard har også mye annet å by på. De senere årene har det dukket opp flere spennende restauranter, nye overnattingssteder og til og med et eget bryggeri. Men Svalbard er også et vakkert sted å nyte stillheten; til å suge inn det vakre, dramatiske landskapet på 78 grader nord.  

Vår julebordpakke inkluderer fly, hotell, snøscootertur og festmiddag - pris fra 9.990,- 

Les mer under! 

Snøscootere på vei ned fra fjellet på Svalbard

 

For å få med seg det beste av hva det arktiske landskapet kan by på, vil vi anbefale at dere bestiller en eller flere aktiviteter. Den mest populære er en snøscootertur. Det er en helt spesiell opplevelse å suse gjennom det uberørte landskapet på en scooter, og er man heldig får man se både nordlyset og isbjørner. Turene har ulik varighet og ruter, men felles for de alle er en spektakulær naturopplevelse. Andre unike aktiviteter kan være besøk i isgrotter, eller kjøring med hundesleder. De virkelig eventyrlystne kan prøve varmluftballong, en opplevelse utenom det vanlige. Mulighetene er mange på Svalbard. 

                  Snøscooter i solnedgang          Svalbards kanskje mest populære innbygger; isbjørnen!

Eksotiske matopplevelser og et livlig uteliv: 

Svalbard er mer enn bare uberørt natur. De senere årene har det kommet flere nye og meget gode restauranter i området rundt Longyearbyen. Med naturens naturlige matfat i havet utenfor, har man noen av verdens beste råvarer. Mesk dere med arktisk tapas, deilig kjøtt fra kullgrill, eller internasjonale delikatesser. Maten her holder høy kvalitet. Svalbard har et eget mikrobryggeri og dette har blitt stadig mer populært også på fastlandet. Les mer om bryggeriet her! 
 

Julebord på Svalbard: 

Vi har satt sammen noen spennende julebord-pakker for bedrifter som skal på julebord. Alle pakkene kan spesialtilpasses slik at de passer for akkurat dere og det er mulighet til å utvide oppholdet med flere netter, aktiviteter og måltider.
 
Våre grunnpakker inkluderer følgende: 
- Fly fra Oslo til Longyearbyen t/r (gjelder utvalgte datoer) 
- To overnattinger i dobbeltrom på Svalbard Hotel inkludert frokost 
- Polarnattsafari på snøscooter 
- Festmiddag med en halv flaske vin per person 
- Alle skatter og avgifter 
- 24 timers service fra The Key under hele oppholdet 
 
Pris per person fra NOK 9.990,-  
 
Hvis du har lyst til å høre mer om julebord på Svalbard for din bedrift, ta kontakt med The Key i dag for litt uforpliktende informasjon. 
Du kan Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe oss på 22 42 76 00  

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random