Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til TheKey
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key

Velkommen til The Key!

The Key er et innovativt reise- og eventbyrå. Vi er spesialister på å arrangere gruppereiser og events for bedrifter. Planlegger din bedrift en gruppereise, blåtur, kick off, skal på konferanse eller ha en incentiv-reise kan vi hjelpe deg. Vårt mål er å arrangere gruppereiser som overstiger dine forventinger, bygger opp rundt din bedrifts verdier og som skaper de gode historiene som bygger bedriftskultur og skaper relasjoner. Vår erfaring er at de store forskjellene gjerne ligger i de små detaljene. 

La oss i The Key hjelpe deg med å planlegge din neste gruppereise. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Kjære kunder og samarbeidspartnere,
2020 har vært et spesielt og dramatisk år på mange måter for mange. Også for oss innen event og reiseliv har det vært et meget utfordrende år. Lite ante man om de store konsekvensene, da de første rapportene fra Kina om Covid-19 kom i januar.
12 vackra vinterbilder som får dig att uppskatta snön – Netstyle
 
Grensene har vært mer eller mindre stengte og det har vært forbud mot å møtes i store grupper i Norge. Dette har gjort det umulig å drive vår virksomhet på vanlig måte.
Vi har heldigvis lykkes med å få flyttet de aller fleste reisene og arrangementene til 2021, og vi er glade og ydmyke for det gode samarbeidet med kundene våre.
 
The Key har et stort nettverk både i Norge og internasjonalt, og det har kommet kundene våre tilgode. Vi har lykkes med å flytte firmaturer, kick off, konferanser og alle typer events til 2021.
Vi satser på at langt på vei de fleste kan gjennomføres. Skulle noe annet vise seg, så vil vi igjen anstrenge oss for å flytte reiser og arrangementer for våre kunder.
Her har vi alle et sosialt ansvar.
 
The Key har drevet godt over mange år, og vi skal evne å ri stormen av og komme oss gjennom denne tøffe perioden dette er for vår bransje. Det er mange konkurrenter som har kraftig nedskalert virksomheten, og noen har blitt nødt til å legge ned. Det er trist for bransjen. Vi har brukt tiden til å forsterke og utvikle vår kjernekompetanse. Vi skal være klare til å hjelpe alle med gode og attraktive reiser og events når verden har fått kontroll på denne forferdelige pandemien.
 
Vår erfaring fra andre kriser, er at når gode nyheter kommer, så vil behovet for å møtes og treffe andre være større enn noen gang. Vi i The Key tror ikke på noen som helst måte at digitale møteplasser vil erstatte behovet og ønsket om å møtes for å bygge bedriftskultur og utvikle nettverk. Dette vil nok være alternativet for individuelle forretningsmøter, men ikke som samlende fora og møteplasser der selskapers kultur, visjoner og mål skal kommuniseres og forankres. Dette i tillegg til det rent sosiale, som ikke skal underkommuniseres i enhver prestasjonsgruppe.
 
Det har den siste tiden kommet stadig flere forespørsler om nye turer og eventer for 2021. På enkelte destinasjoner i enkelte perioder så begynner man å få stor pågang. Går man og tenker på en firmatur, kick off eller en konferanse i 2021 eller 2022, så er tiden inne for å kontakte oss og starte planleggingen. Vi tilbyr fleksible vilkår for endring eller avbestilling, og attraktive betalingsstrukturer for nye reiser og events.
 
Alle vi i The Key ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en Riktig God Jul!
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random