Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til TheKey
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key

Velkommen til The Key!

The Key er et innovativt reise- og eventbyrå. Vi er spesialister på å arrangere gruppereiser og events for bedrifter. Planlegger din bedrift en gruppereise, blåtur, kick off, skal på konferanse eller ha en incentiv-reise kan vi hjelpe deg. Vårt mål er å arrangere gruppereiser som overstiger dine forventinger, bygger opp rundt din bedrifts verdier og som skaper de gode historiene som bygger bedriftskultur og skaper relasjoner. Vår erfaring er at de store forskjellene gjerne ligger i de små detaljene. 

La oss i The Key hjelpe deg med å planlegge din neste gruppereise. Vi ser frem til å høre fra deg! 

La deg sjarmere av Nordens koseligste hovedstad. Her finner du kafeer, butikker, parker og historiske slott side om side med banebrytende samtidsarkitektur og gastronomi i verdensklasse. 

 

Vi har forslagene til autentiske opplevelser, toppattraksjoner, spennende kultur og ikke minst hvor de deilige matopplevelser i København kan nytes!

Når det er tid for egen tid så kan vi anbefale hvor den beste shoppingen er, noen av Nordens beste spa-opplevelser og unike gåturer i Kongens by.
I København finner man mange rå og ikoniske bygg som innbyr til spenstige rammer for en festmiddag eller konferanse/møter. Gamle pakkhus, motefabrikker og andre spennende lokaler. Vi har gjennomført flere store arrangementer her de siste årene.
Hva med å ankomme middagen i båt? Se København fra vannet, få servert gode historier og noe godt å drikke, samtidig som ankommer med stil til kveldens festmiddag.

København er bare en times flytur unna og passer bra for bedrifter som må holde åpne i arbeidstiden eller ønsker å dele gruppen på forskjellige avreise-tidspunkter. 

The Key har med sitt unike kontaktnett i København tilgang til matopplevelser ute- og event-steder som kanskje ikke er tilgjengelige for alle.

Ta kontakt med oss da vel :)

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 22 42 76 00  

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random