Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til TheKey
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key

Velkommen til The Key!

The Key er et innovativt reise- og eventbyrå. Vi er spesialister på å arrangere gruppereiser og events for bedrifter. Planlegger din bedrift en gruppereise, blåtur, kick off, skal på konferanse eller ha en incentiv-reise kan vi hjelpe deg. Vårt mål er å arrangere gruppereiser som overstiger dine forventinger, bygger opp rundt din bedrifts verdier og som skaper de gode historiene som bygger bedriftskultur og skaper relasjoner. Vår erfaring er at de store forskjellene gjerne ligger i de små detaljene. 

La oss i The Key hjelpe deg med å planlegge din neste gruppereise. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Med sitt brede kulturtilbud, lange historie og vakre trehusbebyggelse har Trondheim mye å tilby sine gjester.

 

Enten du søker det pulserende kulturtilbudet eller jakter det historiske suset: Trondheim har alt, og byr på et opphold fullt av rike opplevelser uansett hva du måtte ønske.

Nidarosdomen er kanskje Trondheims største attraksjon. Den vakre steinkirken er Olav den helliges gravkirke og var i middelalderen Nord-Europas viktigste pilegrimsmål.

Men hvis du tror at Trondheim er som et støvete museum tar du skammelig feil. Byen er flere ganger kåret til Norges beste studentby og har et pulserende kultur- og uteliv med spennende scener, uteplasser og restauranter.

La oss sammen lage en spennende og opplevelsesrik tur for ditt firma.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 22 42 76 00  

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random