Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key
Velkommen til TheKey
Velkommen til The Key
Velkommen til The Key

Velkommen til The Key!

The Key er et innovativt reise- og eventbyrå. Vi er spesialister på å arrangere gruppereiser og events for bedrifter. Planlegger din bedrift en gruppereise, blåtur, kick off, skal på konferanse eller ha en incentiv-reise kan vi hjelpe deg. Vårt mål er å arrangere gruppereiser som overstiger dine forventinger, bygger opp rundt din bedrifts verdier og som skaper de gode historiene som bygger bedriftskultur og skaper relasjoner. Vår erfaring er at de store forskjellene gjerne ligger i de små detaljene. 

La oss i The Key hjelpe deg med å planlegge din neste gruppereise. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Fjord og fjell. Unike opplevelser. Legg den neste firmaturen til naturskjønne Malangen.
 
I Malangen kan du nyte den vakre og karakteristiske naturen som byr på en smak av både fjord og fjell. Her er veien kort fra fjæresteinene til fjelltoppen. 
Man bor på Malangen Resort som er et flott hotell i havgapet med moderne møtefasiliteter. Resorten byr på moderne hotellrom med panoramautsikt, leiligheter med fjordvent balkong, rorbuer og hytter med spektakulær utsikt over Malangsfjorden. I restauranten disker de opp nordnorsk mat laget av lokale råvarer. 

En kombinasjon av faglige påfyll og aktiviteter er alltid den perfekte miks for en suksessfylt firmatur eller konferanse. Her kan vi arrangere en rekke aktiviteter både inne og ute, til sjøs og på land. Vi anbefaler aller mest båt- og rib-turer og villmarkscamp

For å komme hit flyr man til Tromsø, så er det ca. 1 time på buss for å komme frem.

Vi skreddersyr gjerne et opplegg, enten dere er en stor eller liten gruppe til et vellykket og uforglemmelig arrangement for din bedrift. 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random