Home 9 Destinasjon 9 5 gode tips til deg som skal avholde en konferanse

5 gode tips til deg som skal avholde en konferanse

Hjem 9 Destinasjon 9 5 gode tips til deg som skal avholde en konferanse

La oss si at du planlegger en konferanse for 500 personer som skal ha et godt faglig program på dagtid og underholdning med middag på kvelden. Hvor skal du begynne? Vi forutsetter her at dere har bestemt mål for konferansen og hva etterlatt inntrykk skal være for deltakerne.

Våre beste tips til en vellykket konferanse

Som erfarne spesialister på å arrangere gruppereiser og events for bedrifter, vet vi hva som skal til for å avholde en vellykket konferanse. Her er våre fem beste tips:

1. Først og fremst; start i god tid. Skal man finne det beste stedet for så mange deltagere, så er det viktig å være ute i god tid, gjerne et år i forveien. Det kan jo være sånn at drømmestedet ditt allerede er booket.
2. Sett opp et budsjett. Hvor mye skal dere bruke på konferansen? Det vil gi føringer på hva dere kan tillate dere å bruke på for eksempel underholdning.
3. Lag en «rød tråd» for konferansen, slik at dere binder alle elementene i arrangementet sammen. Det gjør det helhetlig for deltakerne, samtidig som det gjør det enklere for dere som bedrift å fylle konferansen med riktig innhold.
4. Ha en stram regi på programmet. Tenk deg på kvelden når middag skal serveres til 500 personer SAMTIDIG. Maten kan fort bli kald dersom den taleføre lederen som ønsker velkommen går litt over tiden. Vi anbefaler derfor å ha en strukturert produsent til stede under hele arrangementet.
5. Og sist, men ikke minst; sørg for at teknikken flyter. Det finns ikke noe mer uheldig dersom mikrofoner ikke fungerer eller at presentasjonen som skulle vise en film, ikke starter.

Dette, i tillegg til alt det andre som er viktig ved en konferanse, som invitasjoner, påmelding, velkomst, lys, meny, og mye mer, kan selvsagt vi i The Key hjelpe dere med. Du skal slippe å være nervøs for at dagen ikke blir vellykket. Det er vår jobb å sørge for at du kan skinne denne dagen.

De gode opplevelsene ligger i detaljene.

Få mer informasjon om vår tjeneste for konferanser, eller ta gjerne kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan bistå deg og din bedrift med å planlegge konferansen!

Andre destinasjoner

Dublin

Dublin er en sjarmerende by med sine hyggelige brosteinsgater, flotte parker og elven Liffey, som deler byen med hele 24 broer i...

Bilbao

Bilbao ligger i Baskerland nord i Spania. Området er kjent for vakker natur, arkitektur, nydelig vin og ikke minst fantastiske...

Berlin

Denne byen er en desidert favoritt blant oss i The Key. Tysklands største og kanskje kuleste by byr på mange attraksjoner som...