Home 9 Destinasjon 9 Firmatur til New York – her er vår anbefaling til reiserute

Firmatur til New York – her er vår anbefaling til reiserute

Hjem 9 Destinasjon 9 Firmatur til New York – her er vår anbefaling til reiserute

Hele gjengen i The Key har nettopp vært på vår årlige tur til New York for å bygge kultur og for ny inspirasjon. Vi hadde noen fantastiske dager sammen som styrket teamet. New York er byen det hele startet for The Key tilbake i 2008, gjennom anbefalinger på de beste hotellene, restauranter og nattklubber. New York er en stor lidenskap for oss og her vil vi derfor dele våre beste opplevelser fra turen med dere.

Bo i Greenwich Village

Vi bodde på The Walker Hotel Greenwich Village, en arkitektonisk perle i en miks av Art Deco og industriell stil, hvor minimalisme ikke finnes, og du får kjenne på en ekte luksusfølelse. Området Greenwich Village er en klar favoritt blant oss med sine sjarmerende bygninger, livlige mennesker og kort gange til Meatpacking District og den flotte parken High Line.

Vi fikk se det imponerende bygget The Vessel og Hudson Yards. Det er alltid gøy å komme tilbake og se hvor fort byen og områdene endrer seg. Det er grunn til at byen kalles «The City That Never Sleeps». Det gjorde ikke vi heller, skal sies.

Matopplevelser vi aldri blir lei

Ett av høydepunktene på turen var maten. New York bugner av restauranter som gir lykkefølelse. Zaytinya som ligger på det nyrenoverte Ritz Carlton Nomad, serveres lekre sharingmenyer inspirert av det tyrkiske og libanesiske kjøkken. Her ble vi sittende i flere timer. Restauranten har delikate lokaler og leverer service man bare kan drømme om. Tar man turen innom dette hotellet, så MÅ man både nyte en drink og utsikten fra roof top baren Nubeluz.

Tao Downtown blir vi aldri lei – dette er en soleklar favoritt. De leverer alltid på mat og drinkene er himmelske. Et lite tips er å velge den siste bordsetningen da får man litt ekstra tid rundt bordet. Etter middagen dro vi videre til nattklubben og fortsatte festlighetene.

For byens beste «pizza slice i farten» anbefaler vi Joe’s Pizza som du kan finne på flere steder. Er du opptatt av et pulserende sted med god mat og kjendiser, så husk å booke et bord på Balthazar for lunch.

Utsikt og uteliv

Avslutningskvelden var på Civilian hotel, et kult og innovativt hotell som ligger rett ved Times Square. Hotellet har en kul rooftop, Starchild Rooftop Bar & Lounge med slående utsikt over New York´s skyline og Hudson. Vi fikk servert småretter og digge cocktails. Utover kvelden var det DJ og skikkelig stemning.

For de kunstinteresserte

Noen av oss tok også turen innom Museum of Modern Art (MOMA) ved Central Park og Whitney Museum som anbefales på det sterkeste for alle kunstinteresserte.

Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan bistå deg og din bedrift med å planlegge årets firmatur!

Er du nysgjerrig på andre «hotte» byer i USA, kan vi varmt anbefale å ta med dine kollegaer til Miami – se og lær mer om denne legendariske byen her.

Andre destinasjoner

Dublin

Dublin er en sjarmerende by med sine hyggelige brosteinsgater, flotte parker og elven Liffey, som deler byen med hele 24 broer i...

Bilbao

Bilbao ligger i Baskerland nord i Spania. Området er kjent for vakker natur, arkitektur, nydelig vin og ikke minst fantastiske...

Berlin

Denne byen er en desidert favoritt blant oss i The Key. Tysklands største og kanskje kuleste by byr på mange attraksjoner som...