Home 9 Destinasjoner 9 Berlin

Berlin

Hjem 9 Destinasjoner 9 Berlin

Denne byen er en desidert favoritt blant oss i The Key. Tysklands største og kanskje kuleste by byr på mange attraksjoner som Brandenburger Tor, Museum Insel, og Riksdagen. Eller hva med et besøk på East side Gallery som har utendørs utstilling på de gjenstående delene av Berlinmuren. Vi arrangerer gjerne grafitti-workshop i noen av de gamle hallene som finnes i Øst-Berlin. En annerledes og inspirerende teambuilding.

Byen er delt opp i flere spennende områder og man finner noe for enhver smak. Vil du bo i Mitte får du gode shoppingmuligheter i Friedrichstrasse og kulturelt påfyll på Museumsinsel. Vi anbefaler alle en spasertur gjennom den elegante alleén, Unter den Linden.
Hipsterne og kunstnernes favoritt er kanskje Fredrichshain-Kreuzberg. Her er det en flott atmosfære. Og man finner mange små hippe restauranter fra hele verden, der veggene er fylt med street art. Typisk Berlin!

Vi har god kjennskap til byen og har hatt mange små, store og veldig store grupper hit. Vi gir dere en uforglemmelig opplevelse gjennom unike teambuildings-aktiviteter, der man sammen får se og oppleve forskjellige deler av byen.

Dersom du vil ha et spektakulært beachparty langs elven eller holde eventet til et kult industribygg, ordner vi det. Mulighetene er mange.

Bli med oss til Berlin!

Andre destinasjoner

Dublin

Dublin er en sjarmerende by med sine hyggelige brosteinsgater, flotte parker og elven Liffey, som deler byen med hele 24 broer i...

Bilbao

Bilbao ligger i Baskerland nord i Spania. Området er kjent for vakker natur, arkitektur, nydelig vin og ikke minst fantastiske...

New York

New York City har mange kallenavn; The Big Apple, The Capital of the World, The City that Never Sleeps, The Rudest City in America...