Home 9 Destinasjoner 9 Bilbao

Bilbao

Hjem 9 Destinasjoner 9 Bilbao

Bilbao ligger i Baskerland nord i Spania. Området er kjent for vakker natur, arkitektur, nydelig vin og ikke minst fantastiske matopplevelser.

Gamlebyen er det historiske sentrum av byen, som er kjent for sine trange og sjarmerende smågater fylt med butikker, tapasbarer og restauranter. Her er det livlig til langt ut i de sene nattetimer, så har du lakenskrekk er dette stedet for deg.

Gamlebyen har ellers flere vakre kirker og andre historiske bygninger, som f.eks. det flotte Arriaga-teateret. Det vibrerende La Ribera-markedet er det største innendørsmarkedet i Europa og byr på mange barer og restauranter. Her selges det lokale spesialiteter fra hele Baskerland. Husk å smake på den populære lokale vinen Txacoli.

Guggenheim-museet er utvilsomt Bilbaos mest kjente og populære attraksjon. Museet er en arkitektonisk perle med perfekt plassering langs elvebredden. Her kan vi ordne festmiddag. Det ordner vi selvsagt også på en av de pittoreske vingårdene som alle ligger helt magisk i områdene rundt Bilbao.

Fotball er en stor lidenskap blant de lokale, så er du heldig kan du få smake på skikkelig god stemning blant lokalbefolkningen, dersom det spilles kamp på hjemmebane.

Området rundt Bilbao har vakker natur med flere sjarmerende fiskelandsbyer og vingårder som man kan ta dagsturer til. Mulighetene er mange når det gjelder mer aktive utflukter og dagsturer. Og vi har våre favoritter som vi gjerne deler med dere.

Kontakt oss gjerne!

Andre destinasjoner

Dublin

Dublin er en sjarmerende by med sine hyggelige brosteinsgater, flotte parker og elven Liffey, som deler byen med hele 24 broer i...

Berlin

Denne byen er en desidert favoritt blant oss i The Key. Tysklands største og kanskje kuleste by byr på mange attraksjoner som...

New York

New York City har mange kallenavn; The Big Apple, The Capital of the World, The City that Never Sleeps, The Rudest City in America...