Home 9 Destinasjoner 9 Budva

Budva

Hjem 9 Destinasjoner 9 Budva

Vakkert middelaldersentrum, historiske bygninger, lange strender og krystallklart vann – Budva byr på det meste.

Budva er den eldste byen i Adriaterhavet og ble grunnlagt av fønikerne 400 f.kr. Mellom 1420 og 1797 var byen del av sjøimperiet til Venezia.

Kort vei fra Budva ligger Kotor, som hadde stor betydning i middelalderen noe som fortsatt er synlig med byens praktfulle palass langs de trange gatene. Ringmuren ble bygd fra det 1400- til 1600-tallet som et forsvarsverk.

Montenegro frister med storslått natur – høye fjell hever seg bak den vakre kysten og det knallblå havet. Langs hele den montenegrinske kysten, som kalles Budvas riviera, ligger strendene på rekke og rad.

God mat sterkt inspirert av den italienske matkulturen og urolig mange flotte steder for private event og egne middager byr på noe for de fleste arrangementsbehov.

Sjekk gjerne ut denne filmen vi laget på vår siste firmatur dit, så kanskje dere blir inspirert til en reise til Budva med oss i The Key.

Kontakt oss gjerne!

Andre destinasjoner

Dublin

Dublin er en sjarmerende by med sine hyggelige brosteinsgater, flotte parker og elven Liffey, som deler byen med hele 24 broer i...

Bilbao

Bilbao ligger i Baskerland nord i Spania. Området er kjent for vakker natur, arkitektur, nydelig vin og ikke minst fantastiske...

Berlin

Denne byen er en desidert favoritt blant oss i The Key. Tysklands største og kanskje kuleste by byr på mange attraksjoner som...