Home 9 Destinasjoner 9 Dublin

Dublin

Hjem 9 Destinasjoner 9 Dublin

Dublin er en sjarmerende by med sine hyggelige brosteinsgater, flotte parker og elven Liffey, som deler byen med hele 24 broer i forskjellige stiler. Mest kjent er byen for sin pub- og musikkultur.

Er dere glad i arkitektur, så bør Trinity College, Presidentpalasset og Berkley Library besøkes. Ellers er Pearse Lyons Distillery absolutt verdt ett besøk – eller hva med whiskeysmaking i en gammel kirke, eller et stopp innom Dublins eldste pub, The Brazen Head.

Barcrawl i Temple Bar-området er et must! Alltid topp stemning og herlig musikk. Flere nye kule restauranter har også dukket opp de senere år, så mulighetene er mange.

A propos mat; la oss booke Trinity College for deg for en gallamiddag eller kanskje en av de tradisjonelle brune pubene med stemningsfull folkemusikk for en mer uformell kveld.

Gode shoppingmuligheter finner man i O´Connor Street eller Grafton Street dersom det er tid på egen hånd og det brenner i lommeboka. Det beste med byen er at det meste er i gangavstand.

Vi tar deg gjerne med til Dublin!

Andre destinasjoner

Bilbao

Bilbao ligger i Baskerland nord i Spania. Området er kjent for vakker natur, arkitektur, nydelig vin og ikke minst fantastiske...

Berlin

Denne byen er en desidert favoritt blant oss i The Key. Tysklands største og kanskje kuleste by byr på mange attraksjoner som...

New York

New York City har mange kallenavn; The Big Apple, The Capital of the World, The City that Never Sleeps, The Rudest City in America...