Home 9 Destinasjoner 9 København

København

Hjem 9 Destinasjoner 9 København

København har en internasjonal flair som gir deg umiddelbart følelsen av å være nærmere Europa enn Norden. Kafeer, butikker, parker og historiske bygninger side om side med banebrytende samtidsarkitektur og gastronomi i verdensklasse.

Vi kan sette sammen et program bestående av aktuelle attraksjoner, spennende kulturopplevelser og ikke minst deilige matopplevelser i verdensklasse.  Foruten de kjente attraksjonene  som Nyhavn, den Lille havfrue, Strøget og Tivoli, så kan vi også ta deg med til mindre kjente og unike opplevelser.

Når det er tid for egen tid så vil vi anbefale de gode shoppingområdene, herlige spaopplevelser og gåturer i Kongens by. Gamle pakkhus og industrilokaler, historiske hus og ny arkitektur vil skape en fantastisk ramme for en festmiddag eller konferanse. Hva med å ankomme festmiddagen i kanalbåt og dermed se København fra vannet, få servert gode historier og noe godt i glasset?

Med kun en drøy times flytur, passer København godt for bedrifter som ønsker en effektiv tur samt fleksible ankomst- og avreisetider.

The Key har med sitt unike kontaktnett i København tilgang til matopplevelser ute- og eventsteder som kanskje ikke er tilgjengelige for alle.

Ta kontakt med oss da vel!

Andre destinasjoner

New York

New York City har mange kallenavn; The Big Apple, The Capital of the World, The City that Never Sleeps, The Rudest City in America...

Miami

Myteomspundene Miami, en av USA`s mest populære destinasjoner. Legendariske hoteller, de eksotiske restauranter, ville fester,...

Lago Maggiore

En helt spesiell atmosfære finnes her ved Maggioresjøen. Dette er et område nord i Italia som mange nordmenn ikke har besøkt, og...