Home 9 Destinasjoner 9 Miami

Miami

Hjem 9 Destinasjoner 9 Miami

Myteomspundene Miami, en av USA`s mest populære destinasjoner. Legendariske hoteller, de eksotiske restauranter, ville fester, lekre strender og dyre biler.

Strendene i Miami Beach er fantastiske. De strekker seg langs hele kysten, og er med sine fargerike livvakthus og yrende liv blant byens mest særegne kjennetegn. Om du vil slappe av, drikke, høre på musikk eller se og bli sett – du kan være sikker på at det er en flekk på stranden som passer helt perfekt til deg.

Har du sett på Dexter, Miami Vice eller andre kjente serier og filmer med handling fra Miami, kjenner du deg garantert igjen på South Beach. Her er både hotellene og menneskene farverike!
Miami Beach er en by med mye liv, og det er ingen overdrivelse at moroa aldri slutter. Nattklubbene har blitt verdenskjente for sine DJs, store folkemengder og sin eklektiske atmosfære. Tar du turen innom en av disse klubbene er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.
I tillegg til de flotte strendene og det yrende nattelivet, har Miami så mye annet å by på. Historiske og kulturelle byområder, kjente museum, og ikke minst fantastisk shopping.

Kontakt oss gjerne!

Andre destinasjoner

New York

New York City har mange kallenavn; The Big Apple, The Capital of the World, The City that Never Sleeps, The Rudest City in America...

Lago Maggiore

En helt spesiell atmosfære finnes her ved Maggioresjøen. Dette er et område nord i Italia som mange nordmenn ikke har besøkt, og...

Budva

Vakkert middelaldersentrum, historiske bygninger, lange strender og krystallklart vann - Budva...