Sorrento

Home 9 Destinasjoner 9 Sorrento

Sorrento er en av de vakreste feriebyene sør i Italia og ligger ytterst på odden som strekker seg ut mot Capri, sør i Napolibukten.

Byen består av en øvre og nedre by. Den øvre delen som ligger på platået gir en fantastisk utsikt over Napolibukten. Den nedre ved foten av klippene, er nå en liten ferieby, og var i romertiden en fiskerlandsby.

Allerede på 1700-tallet ble Sorrento oppdaget av engelske og franske turister og ble et obligatorisk stoppested for dannelsesreiser, såkalt «The Grand Tour». Mange av våre store forfattere har vært i Sorrento og Henrik Ibsen skrev ferdig både Peer Gynt og Gengangerne. Ibsen har til og med en stor marmorplate over inngangsdøren til La Rosa Magra der han bodde i 1897.

Selvom Sorrento tidlig ble en turistdestinasjon, så har moderniseringen fortsatt ivaretatt byens naturlige sjarme og skjønnhet. Byen består av smale smug og små plasser, med godt utvalg av barer og restauranter.

La oss ta deg med til en bit at det ekte Italia – Sorrento vil imøtekomme dine forventninger!

Kontakt oss gjerne!

Andre destinasjoner

Budva

Budva

Vakkert middelaldersentrum, historiske bygninger, lange strender og krystallklart vann - Budva byr på det meste....

read more
Cascais

Cascais

Kystbyen Cascais, kun 28 km fra Lisboa, var en liten fiskelandsby og er nå populær både blant portugisere og...

read more
Svalbard

Svalbard

Et av verdens største områder med uberørt natur - Svalbard! I mørketida er det nordlyset og den uendelige stjernehimmelen som bergtar de som besøker...

read more