The Key startet ble startet av gründer Atle Hovde i 2009. I den norske reiselivsbransjen var han kjent som New York-eksperten og mannen som kunne åpne dører til restauranter og nattklubber over hele verden som man ellers ikke hadde tilgang til. Tanken på å gjøre lidenskapen for hoteller, restauranter og uteliv om til en arbeidsplass vokste frem og i 2009 etablerte Atle selskapet Concierge Masters AS og nettsiden Kongen av New York. Omsetningen har siden dette økt kraftig hvert eneste år.  

I dag har The Key vokst og har i dag ni heltidsansatte i Norge, samt salgsrepresentasjon i både Stockholm og København. Vi ble Gasellebedrift kåret av Dagens Næringsliv i 2015 og 2016 og er trippel-A rated fra Bisnode.  

Hva kjennetegner The Key?

Vi brenner for å skape gode reiseopplevelser. Vi hjelper våre kunder med å planlegge gruppereiser med fokus på de viktige detaljene som gjør totalopplevelsen til noe spesielt. For oss er hoteller mer enn et sted å sove og restauranter mer enn et sted å fylle magen. Dette er elementer som bidrar til den x-faktoren vi vet har betydning. Samlet sett har våre ansatte over 100 års erfaring med å planlegge og gjennomføre gruppereiser og event over hele verden. Hos oss vil dere få en tett og god oppfølging av en dedikert prosjektleder. 

Gruppereiser med teknologi som hjelpemiddel

Verden er blitt digital og The Key er et reisebyrå som tar i bruk ny teknologi på en spennende og kundevennlig måte. Tilbudene presenteres elektronisk, med løsninger som visualiserer våre ideer for gruppereisen eller eventet med flotte bilder. Om ønskelig kan vi tilby elektroniske løsninger for påmelding og betaling. Programmet for reisen lages i et mobilvennlig program som kan sendes til alle deltagere på SMS. Mobilprogrammene tilpasses med deres logo og profilfarger. Underveis i reisen kan SMS brukes for å effektivt kommunisere med alle deltagerne. Dette er også et godt virkemiddel for å kommunisere med alle ved hastebeskjeder. Dette er inkludert når du bestiller en gruppereise hos The Key. 

                    shutterstock 692044423     shutterstock 691966843

 

Personlige erfaringer er nøkkelen til en vellykket gruppereise

Vårt fremste konkurransefortrinn er at vi kun benytter oss av hoteller og restauranter vi har personlige erfaringer med. Derfor vet vi hvilke hoteller som bør benyttes og hvilke som bør unngås. Hvilke restauranter som gir deg smaksopplevelser du sent vil glemme eller de som er rene turistfeller uten sjel og sjarm. Med vår hjelp finner vi frem til de stedene som passer for ditt budsjett og din bedrifts profil.

Hva kan vi hjelpe dere med?  

The Key kan hjelpe dere med de fleste arrangementer i inn- og utland. Våre tjenester inkluderer: 

 • Finne og bestille hoteller 
 • Bestille fly og transport 
 • Finne restauranter og event-lokaler
 • Organisere konferanser og møtelokaler
 • Teambuilding-aktiviteter 
 • Finne foredragsholdere og underholdning 
 • Organisere fagbesøk 
 • Nattklubb og uteliv 
 • Teknikk, film og fotografi 
 • Prosjektledelse 
 • Personal og guider 

Er det noe annet vi kan hjelpe deg med ikke nøl med å spørre.