The Key AS har 10 ansatte i Norge fordelt på vårt hovedkontor i Fred Olsens gate 5 i Oslo.  Vi er allerede i gang med prosessen for å utvide staben vår i Oslo ytterligere. Vi har i tillegg et kontor og en salgsrepresentant i henholdsvis Stockholm og København, noe som gir oss en god dekning i det skandinaviske markedet. Våre ansatte er håndplukkede fordi de er de aller beste innen sine fagområder. De besitter i tillegg en høy grad av kreativitet og ikke minst gjennomføringsevne.

Økonomi og juridisk informasjon

The Key AS er et aksjeselskap med solide aksjonærer.

Selskapet har en god og sunn økonomi. Gjennom flere år med overskudd har vi opparbeidet en solid egenkapital. The Key AS er AAA kredittvurdert av Biznode (Dun&Bradstreet). Selskapet er godt rustet til å påta seg, og gjennomføre både små og store prosjekter. Vår bank Nordea har vært og er en utmerket samarbeidspartner, som gir oss mulighet til solid og trygg gjennomføringsevne av ethvert prosjekt, uansett størrelse.

The Key AS er et strukturert og ryddig selskap med gode økonomiske rutiner og kontrollfunksjoner. Dette er selvsagt noe våre kunder, små og store, setter pris på.

Våre tjenester skal alltid være av høy kvalitet, også de økonomiske. 

Gasellebedrift for 3. året: 

The Key AS ble kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv i både 2015, 2016 og 2018. Kriteriene for å bli Gaselle er: 

  • levert godkjente regnskaper.
  • minst doblet omsetningen over fire år.
  • omsetning på over en million kroner første år.
  • positivt samlet driftsresultat.
  • unngått negativ vekst.
  • vært aksjeselskap. 

Gas Vignett K261016          gaselle16signatur            gasellene2018

 

Selskapet er medlem i Reisegarantifondet. 

Selskapet er også IATA medlem.

Juridisk informasjon:

The Key AS
Fred Olsens gate 5
0152 OSLO

Organisasjonsnummer: 993 392 499