Referanser

Vi bruker The Key på vår store årlige tur for alle ansatte og alle ledelsesturer. Alle turer blir gjennomført med stor profesjonalitet, kreativitet og nøyaktighet ned til de minste detaljer. Anbefales!
Vi var svært fornøyde både med forslagene som ble lagt frem, planleggingen og gjennomføringen av arrangementet. Jeg vil spesielt trekke frem prosjektlederens suverene oppfølging fra vi kom til vi dro. Hun gjorde en strålende jobb for oss og sørget for at jeg som ansvarlig følte trygghet for arrangementet gjennom hele helgen. Vi benytter veldig gjerne The Key igjen ved en senere anledning og kan absolutt anbefale andre å gjøre det samme.
"Må bare påpeke det nok en gang; det er så bra å samarbeide med dere og det dere leverer er helt "top notch". Som de sier i Italia, perfetto"
Eltek har benyttet The Key ved flere anledninger og er utelukkende positive til samarbeidet. The Keys ansatte har en god forståelse av kundens ønsker og presenterer alternativer deretter, de responderer raskt, er fleksible, vennlige og detaljfokusert. De gir tips og råd og har tilgang til lokal kunnskap som kan være vanskelig å finne frem til selv. Som kunde behøver du ikke å engste deg for kvaliteten på stedet dere booker, den garanterer The Key for. Kan anbefales.
"Først og fremst vil vi få si tusen hjertelig takk for en fantastisk tur! Gjennomføringen gikk smertefritt og ble utrolig bra – takk for strålende innsats fra dere.Vi vil spesielt få takke dere to for veldig god og hyggelig oppfølging i forkant og gjennom hele turen. Vi er også meget fornøyde med bandet, DJ, og de klassiske artistene. Takk for et meget godt organisert og morsomt rebusløp på lørdagen som ble sydd sammen til en flott presentasjon på kvelden. Dere kan virkelig være stolte av jobben dere har gjort for oss.»