Referanser

Vi bruker The Key på vår store årlige tur for alle ansatte og alle ledelsesturer. Alle turer blir gjennomført med stor profesjonalitet, kreativitet og nøyaktighet ned til de minste detaljer. Anbefales!
Vi var svært fornøyde både med forslagene som ble lagt frem, planleggingen og gjennomføringen av arrangementet. Jeg vil spesielt trekke frem prosjektlederens suverene oppfølging fra vi kom til vi dro. Hun gjorde en strålende jobb for oss og sørget for at jeg som ansvarlig følte trygghet for arrangementet gjennom hele helgen. Vi benytter veldig gjerne The Key igjen ved en senere anledning og kan absolutt anbefale andre å gjøre det samme.
"Må bare påpeke det nok en gang; det er så bra å samarbeide med dere og det dere leverer er helt "top notch". Som de sier i Italia, perfetto"
Eltek har benyttet The Key ved flere anledninger og er utelukkende positive til samarbeidet. The Keys ansatte har en god forståelse av kundens ønsker og presenterer alternativer deretter, de responderer raskt, er fleksible, vennlige og detaljfokusert. De gir tips og råd og har tilgang til lokal kunnskap som kan være vanskelig å finne frem til selv. Som kunde behøver du ikke å engste deg for kvaliteten på stedet dere booker, den garanterer The Key for. Kan anbefales.