Home 9 Tjenester

VÅRE TJENESTER

The Key kan hjelpe deg og din bedrift med små og store firmaturer samt ledersamlinger, event, incentiveturer og konferanser. Vi hjelper dere med planlegging og gjennomføring av firmaturer over hele verden.

Vi bruker mye tid på å oppdatere våre kunnskaper om nye destinasjoner, hoteller, restauranter og aktiviteter. Våre kreative og profesjonelle medarbeidere finner de beste løsningene i tråd med ditt firmas mål og budsjett. Sammen med deg velger vi ut spennende destinasjoner, finner de rette hotellene, organiserer det faglige programmet og skaper et vellykket sosialt program.

Vårt mål er at dere sitter igjen med gode opplevelser.

Hva bør du tenke på når du skal reise på firmatur?

Vi hjelper deg med alt det praktiske omkring en firmatur. Samtidig er det viktig at du gjør deg noen tanker om hva dere vil ha ut av turen.

Tenk gjerne litt igjennom følgende:

  • Budsjett for reisen og hva budsjettet skal dekke
  • Når kan dere reise? Har dere begrenset tid til disposisjon for arrangementet er det viktig med en destinasjon som ikke er så langt unna for å få mest ut av opppholdet
  • Skal dere ha et faglig program eller skal det være en ren incentivereise?

Den første samtalen med oss starter med en behovsanalyse. Vi vil vite så mye vi kan om gruppen som skal reise, slik at vi i størst mulig grad kan finne tilbud i tråd med deres ønsker og dermed skreddersy en destinasjon og program tilpasset dere.

Vi presenterer her noen av våre destinasjoner, men uansett hvor du planlegger å reise kan vi i The Key hjelpe deg med din gruppereise eller firmatur.