Incentivreiser

Hjem 9 Tjenester 9 Incentive

Når mål er nådd er det grunn til å feire. Incentivreiser er med på å skape engasjement!

En incentivreise eller en belønningsreise gjennomføres gjerne for en bedrift eller en avdeling som har nådd sine mål. Vår erfaring er at denne typen samlinger bidrar til økt trivsel og bedre samarbeid mellom de ansatte. Vi arrangerer incentivreiser som skaper engasjement og som bidrar til at din bedrift kan feire måloppnåelse.

Vi hjelper til med å finne en destinasjon som passer deres budsjett og ønsker for gruppereisen, der vi også kommer med forslag til innhold og teambuildingaktiviteter som engasjerer og gir deltagerne opplevelser de ikke ville fått på egenhånd. Vil dere for eksempel inn på en av de hotteste nattklubbene i New York? Vi tar dere med forbi køen! Eller spise på en Michelin-restaurant på kort varsel? Vi får dere inn!

Våre kreative og profesjonelle prosjektledere setter sammen en innholdsrik incentivreise som kombinerer faglige elementer med sosiale opplevelser. Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg med et uforpliktende forslag. La oss hjelpe din bedrift med å nå sine mål!

Gruppereise

Kontakt oss