Hjem 9 Våre ansatte

VÅRE ANSATTE

Lang bransjeerfaring, inngående destinasjonskunnskap, profesjonell gjennomføring og alltid vekt på løsninger – det kjennetegner teamet i The Key.

Viser fellesbilde av alle ansatte hos The Key

Vivian Sivertsen

Daglig leder

E-post: vivian@thekey.no
Tlf: +47 901 48 928

Vivian Sivertsen
Vivian er Daglig Leder i The Key som har lang erfaring innen ledelse både i og utenfor reiselivsbransjen. Hun digger å nå resultater gjennom andre og hun er hellig overbevist om at en god bedriftskultur er roten til alt godt på kontoret.

Vivian er en grepa dame full av kreativitet, driv og humor. På kontoret går hun under kallenavnet «Fenriken». På fritiden finner du henne helst på hytta i den svenske skjærgården. Favoritt reisemål «La Dolce Vita» hvor som helst i Italia.

Atle Hovde

Kreativ leder

E-post: atle@thekey.no
Tlf: +47 476 73 836

Atle Hovde
Atle er gründeren av The Key. Han har lang og solid erfaring (over 25 år) fra flere store event, gruppereiser og hospitality-prosjekter verden over. Tidligere har han bygget opp Zolong som i sin tid var landets største reisebyrå på Internett, og han er også kjent som konseptutvikler av og hotelldirektør på Grims Grenka. Han blir både i norsk presse og reiselivsbransjen ansett for å være en av de fremste ekspertene i Norden på hoteller, restauranter, utesteder og gode og unike opplevelser verden over. Han er ettertraktet både som skribent og som intervjuobjekt. Atles unike globale nettverk og gode relasjoner er noe våre kunder får nyte godt av. På fritiden finner du oftest Atle ved en fotballbane. Han er lidenskapelig opptatt av mat og drikke, og favorittbyene er New York, Miami, Stockholm og London. Av mindre steder så digger han Sorrento, San Sebastian og Porto Cervo.

Cathrine Skjærli Henriksen

Prosjektleder

E-post: cathrines@thekey.no
Tlf: +47 489 53 260 

Cathrine Skjærli Henriksen
Cathrine er dama som evner å holde flest baller i luften med en struktur det står respekt av. Hun arbeider med en ro og kontroll som oser trygghet både for oss på kontoret og overfor sine kunder. Hun har en lunefull humor som vi stadig vekk får noen drypp av. Hun kommer sist fra Flyr, så ikke rart hun er glad i å reise. På fritiden koser hun seg i Son, hvor hun bor med mann og katter.

Marte Rønning Myrvold

Salg

E-post: marte@thekey.no
Tlf: +47 477 11 757

Marte Rønning Myrvold
Marte er Queen Sales Person på kontoret og har lang fartstid i The Key. Med sitt vinnende vesen, humor og sjarme kan denne dama selge en gråstein til deg uten at du har fått det med deg. På fritiden finner du henne gjerne på fotballbanen der hun heier på tvillingene, eller på tennisbanen. Favoritt reisemål er Frankrike der hun ferierer ofte med venner og kjente.

The Key

Kontakt oss

Cathrine Krogh

Prosjektleder

E-post: cathrine@thekey.no
Tlf: +47 909 31 044

Med et kvart århundre i bransjen legger Cathrine stor vekt på kvalitet og service. Dette gjenspeiles i alle hennes kundeprosjekter det være ledergruppe eller store faglige konferanser og events. De siste årene har hun arrangert innholdsrike turer til USA, Italia, Sveits, Kroatia, England og Norge – for å nevne noen. Hun er klippen på kontoret som alltid er i godt humør og i vater. Hun har stålkontroll på prosjektene sine og med sin rolige, behagelige personlighet utstråler hun en kompetanse både før og under arrangementene. På fritiden er hun veldig aktiv – du finner henne på ski, sjøen, golfbanen eller rundt pokerbordet. Favorittene på listen til Cathrine er California, Costa Smeralda og Zermatt.

Tina Tovsen

Prosjektleder

E-post: tina@thekey.no
Tlf: +47 904 80 199

Tina har jobbet som prosjektleder for eventer og store arrangementer i 20 år. Hennes kunder har primært vært store selskaper i norsk næringsliv. Hun har i tillegg arbeidet med store musikkprosjekter som Spellemannprisen og VG-lista. Hun tar logistikk og budsjetter på alvor, slik at kundene hennes alltid kan føle seg trygg på at deres arrangementer er godt ivaretatt.

Som person er Tina så full av energi at hun kan finne på å slå hjul på kontoret, eller synge karaoke av full hals. Til tross for at hun pendler mellom Oslo og Fredrikstad, og er småbarnsmor, så kommer hun gjerne med nybakte rundstykker til alle på kontoret. En morgenfugl de lux med andre ord.

Favorittreisemål er Paris. Men eventyrlysten og interessen for destinasjoner er stor, og begeistringen lar ikke vente på seg når hun skal i gang med et prosjekt.

Janicke Lunde

Administrasjon

E-post: janicke@thekey.no
Tlf: +47 904 80 120

Janicke Lunde
Janicke har jobbet i The Key siden tidenes morgen, og har vel nærmest jobbet innen bransjen i «hele sitt liv». Hun er den som tar vare på alle på kontoret og passer på at alle har det bra. Hun er perfeksjonist og omtanken hun har for mennesker gjenspeiler seg på turene der hun yter en service som alle kan drømme om. På fritiden trives hun best på bøljan blå der du finner henne på en fantastisk yacht. Favoritt reisemål er USA hvor Florida står øverst på listen.

Camilla Gran Kristiansen

Prosjektleder og Produsent

E-post: camilla@thekey.no
Tlf: +47 476 72 904

Camilla Gran Kristiansen
Camilla har jobbet med event og produksjon i over 15 år, og har bred erfaring med store konferanser og kongresser i både inn og utland. I tillegg til at hun elsker lister og har passion for detaljer og dekor, sørger hun for at kundene får helt unike opplevelser, og en rød tråd gjennom hele arrangementet fra start til slutt. Med detaljerte kjøreplaner sørger hun for sømløse og profesjonelle produksjoner hvor som helst i verden. På fritiden er hun aktiv med familie og venner, og hennes favoritt reisemål er Miami, Las Vegas, Tokyo, Kenya, Italia, Montenegro og Frankrike og…. ellers alt som er, – og kan bli – eksotisk og spennende.