Hjem 9 Våre ansatte

VÅRE ANSATTE

Lang bransjeerfaring, inngående destinasjonskunnskap, profesjonell gjennomføring og alltid vekt på løsninger – det kjennetegner teamet i The Key.

Viser fellesbilde av alle ansatte hos The Key

Vivian Sivertsen

Daglig leder

E-post: vivian@thekey.no
Tlf: +47 901 48 928

Vivian Sivertsen
Vivian er Daglig Leder i The Key som har lang erfaring innen ledelse både i og utenfor reiselivsbransjen. Hun digger å nå resultater gjennom andre og hun er hellig overbevist om at en god bedriftskultur er roten til alt godt på kontoret.

Vivian er en grepa dame full av kreativitet, driv og humor. På kontoret går hun under kallenavnet «Fenriken». På fritiden finner du henne helst på hytta i den svenske skjærgården. Favoritt reisemål «La Dolce Vita» hvor som helst i Italia.

Atle Hovde

Kreativ leder

E-post: atle@thekey.no
Tlf: +47 476 73 836

Atle Hovde
Atle er gründeren av The Key. Han har lang erfaring fra flere store event, gruppereiser og hospitality-prosjekter verden over. Tidligere har han bygget opp Zolong som i sin tid var landets største reisebyrå på Internett. Han blir både i norsk presse og reiselivsbransjen ansett for å være en av de fremste ekspertene i Norden på hoteller, restauranter, utesteder og gode og unike opplevelser verden over. Han er ettertraktet både som skribent og som intervjuobjekt. Atles unike globale nettverk og gode relasjoner er noe våre kunder får nyte godt av. På fritiden finner du oftest Atle i nærheten av en fotballbane. Han er lidenskapelig opptatt av mat og drikke og favorittbyen er New York.

Cathrine Skjærli Henriksen

Prosjektleder

E-post: cathrines@thekey.no
Tlf: +47 489 53 260 

Cathrine Skjærli Henriksen
Cathrine er dama som evner å holde flest baller i luften med en struktur det står respekt av. Hun arbeider med en ro og kontroll som oser trygghet både for oss på kontoret og overfor sine kunder. Hun har en lunefull humor som vi stadig vekk får noen drypp av. Hun kommer sist fra Flyr, så ikke rart hun er glad i å reise. På fritiden koser hun seg i Son, hvor hun bor med mann og katter.

Marte Rønning Myrvold

Salg

E-post: marte@thekey.no
Tlf: +47 477 11 757

Marte Rønning Myrvold
Marte er Queen Sales Person på kontoret og har lang fartstid i The Key. Med sitt vinnende vesen, humor og sjarme kan denne dama selge en gråstein til deg uten at du har fått det med deg. På fritiden finner du henne gjerne på fotballbanen der hun heier på tvillingene, eller på tennisbanen. Favoritt reisemål er Frankrike der hun ferierer ofte med venner og kjente.

Kevin Michael Lea

Salg

E-post: kevin@thekey.no
Tlf: +47 966 43 114

Kevin Michael Lea
Kevin har ansvaret for å få nye kunder til å få opp øynene for oss i The Key. Han har over 15 års erfaring fra salg og har jobbet 10 år på forskjellige destinasjoner i verden for store konsern som Absolute World Group og Diamond resorts. På fritiden trives han best med golf, fotball, trening og familie. Favoritt destinasjoner er Maldivene, Tanzania og Liverpool (Anfield)!

Cathrine Krogh

Prosjektleder

E-post: cathrine@thekey.no
Tlf: +47 909 31 044

Cathrine Krogh
Cathrine rakk akkurat å begynne å jobbe i The Key før Coronaen brøt ut. Hun stod dermed parat når alle våre kunder ville ut å reise igjen. Hun har lang erfaring med store konferanser og kongresser. Hun er klippen på kontoret som alltid er i godt humør og i vater. Hun har stålkontroll på prosjektene sine og med sin rolige, behagelige personlighet utstråler hun en ekstra trygghet for kundene. På fritiden er hun veldig aktiv og du finner henne ofte på ski eller på sjøen i Oslofjorden. Favoritt reisemål er Barcelona, Reykjavik og Zermatt.

Tina Tovsen

Prosjektleder

E-post: tina@thekey.no
Tlf: +47 904 80 199

Tina Tovsen
Tina er prosjektleder med store tunge festivaler på sin CV. Hun er så full av energi at hun kan finne på å slå hjul på kontoret. Til tross for at hun pendler mellom Oslo og Fredrikstad, og er småbarnsmor, så kommer hun med nybakte rundstykker til alle på kontoret. En morgenfugl de lux med andre ord. Tina går skikkelig «all in» i alle oppgaver, så her er dama som ikke gir seg før hun får det som hun og kundene vil.

Janicke Lunde

Administrasjon

E-post: janicke@thekey.no
Tlf: +47 904 80 120

Janicke Lunde
Janicke har jobbet i The Key siden tidenes morgen, og har vel nærmest jobbet innen bransjen i «hele sitt liv». Hun er den som tar vare på alle på kontoret og passer på at alle har det bra. Hun er perfeksjonist og omtanken hun har for mennesker gjenspeiler seg på turene der hun yter en service som alle kan drømme om. På fritiden trives hun best på bøljan blå der du finner henne på en fantastisk yacht. Favoritt reisemål er USA hvor Florida står øverst på listen.

Camilla Gran Kristiansen

Prosjektleder og Produsent

E-post: camilla@thekey.no
Tlf: +47 476 72 904

Camilla Gran Kristiansen
Camilla har jobbet med event og produksjon i over 15 år, og har bred erfaring med store konferanser og kongresser i både inn og utland. I tillegg til at hun elsker lister og har passion for detaljer og dekor, sørger hun for at kundene får helt unike opplevelser, og en rød tråd gjennom hele arrangementet fra start til slutt. Med detaljerte kjøreplaner sørger hun for sømløse og profesjonelle produksjoner hvor som helst i verden. På fritiden er hun aktiv med familie og venner, og hennes favoritt reisemål er Miami, Las Vegas, Tokyo, Kenya, Italia, Montenegro og Frankrike og…. ellers alt som er, – og kan bli – eksotisk og spennende.