Hjem 9 Våre ansatte

VÅRE ANSATTE

Lang bransjeerfaring, inngående destinasjonskunnskap, profesjonell gjennomføring og alltid vekt på løsninger – det kjennetegner teamet i The Key.

Viser ansatte hos The Key

Vivian Sivertsen

Daglig leder

E-post: vivian@thekey.no
Tlf: +47 901 48 928

Vivian Sivertsen
Vivian er Daglig leder i The Key og en av de nyeste på kontoret, men absolutt ikke ny i hverken lederstilling eller bransjen. Hun har lang fartstid blant annet fra SAS og DFDS. Vivian er en grepa dame full av kreativitet, driv og humor. På kontoret går hun under kallenavnet «Fenriken». På fritiden finner du henne helst på hytta i den svenske skjærgården sammen med terrieren Marvin.
Favoritt reisemål «La Dolce Vita» hvor som helst i Italia.

Atle Hovde

Kreativ leder

E-post: atle@thekey.no
Tlf: +47 476 73 836

Atle Hovde
Atle er gründeren av The Key. Han har lang erfaring fra flere store event, gruppereiser og hospitality-prosjekter verden over. Tidligere har han bygget opp Zolong som i sin tid var landets største reisebyrå på Internett. Han blir både i norsk presse og reiselivsbransjen ansett for å være en av de fremste ekspertene i Norden på hoteller, restauranter, utesteder og gode og unike opplevelser verden over. Han er ettertraktet både som skribent og som intervjuobjekt. Atles unike globale nettverk og gode relasjoner er noe våre kunder får nyte godt av. På fritiden finner du oftest Atle i nærheten av en fotballbane. Han er lidenskapelig opptatt av mat og drikke og favorittbyen er New York.

Ellinor Hungnes

Prosjektleder

E-post: ellinor@thekey.no
Tlf: +47 476 73 359

Ellinor Hungsnes
Ellinor har jobbet i The Key i 6 år og har før det ti års bransjeerfaring fra USASpesialisten og VIATours. Ellinor er fyrverkeriet på kontoret og trivselsansvarlig. Etter lang tid i servicebransjen er Ellinor svært opptatt av god service og kvalitet på programmet på turene.På fritiden er hun sosial med venner og går gjerne på festival eller tar med sovepose og telt i skogen. Favorittdestinasjoner er Japan, Malaysia, Færøyene, og Lofoten.

Marte Rønning Myrvold

Salg

E-post: marte@thekey.no
Tlf: +47 477 11 757

Marte Rønning Myrvold
Marte er Queen Sales Person på kontoret og har jobbet i The Key i ti år. Med sitt vinnende vesen, humor og sjarme kan denne dama selge en gråstein til deg uten at du har fått det med deg. På fritiden finner du henne gjerne på fotballbanen der hun heier på tvillingene, eller på tennisbanen. Favoritt reisemål er Frankrike der hun ferierer ofte med venner og kjente.

Kevin Michael Lea

Salg

E-post: kevin@thekey.no
Tlf: +47 966 43 114

Kevin Michael Lea
Helt ny i The Key. Kevin har over 15 års erfaring fra salg og jobbet 10 år på forskjellige destinasjoner i verden for store konsern som Absolute World Group og Diamond resorts. På fritiden trives han best med golf, fotball , trening og familie. Favoritt destinasjoner er Maldivene, Tanzania og Liverpool (Anfield)!

Cathrine Krogh

Prosjektleder

E-post: cathrine@thekey.no
Tlf: +47 909 31 044

Cathrine Krogh
Cathrine har jobbet i The Key i 3 år, og har lang erfaring med store konferanser og kongresser. Hun er klippen på kontoret som alltid er i godt humør og i vater. Hun har stålkontroll på prosjektene sine og med sin rolige, behagelige personlighet utstråler hun en ekstra trygghet for kundene. På fritiden er hun veldig aktiv og du finner henne ofte på ski eller på sjøen i Oslofjorden. Favoritt reisemål er Barcelona, Reykjavik og Zermatt.

Dorothy Billett

Prosjektleder

E-post: dorothy@thekey.no
Tlf: +47 994 98 870

Dorothy Billett
Dorothy har mange års ledererfaring fra både SAS og Securitas. Hun er resultatorientert og kundefokusert. Hun drives av å skape gode og profesjonelle løsninger for kunder og samarbeidspartnere. På fritiden er hun aller helst på fjellhytta i Telemark der skog må hugges og det helst ikke skal skje så mye. Favorittreisemål er Mallorca, Paris, London, Venezia og New York.

Janicke Lunde

Administrasjon

E-post: janicke@thekey.no
Tlf: +47 904 80 120

Janicke Lunde
Janicke har jobbet i The Key i 6 år, og har lang og bred erfaring i bransjen. Hun er den som tar vare på alle på kontoret og passer på at alle har det bra. Hun er perfeksjonist og omtanken hun har for mennesker gjenspeiler seg på turene der hun yter en service som alle kan drømme om. På fritiden trives hun best på bøljan blå der du finner henne på en fantastisk yacht. Favoritt reisemål er USA hvor Florida står øverst på listen.

Camilla Gran Kristiansen

Prosjektleder og Produsent

E-post: camilla@thekey.no
Tlf: +47 476 72 904

Camilla Gran Kristiansen