På tide å planlegge årets julebord? Slapp av og la The Key hjelpe deg!   

Høsten har kommet og det er snart på tide å planlegge årets julebord. Er du en av de som alltid pleier å være sent ute? La oss i The Key komme med forslag, hjelpe deg å finne en passende destinasjon og til å ta seg av alle detaljer. 

Det er mange spennende destinasjoner å velge i mellom, og uansett hva dere er på jakt etter, kan The Key hjelpe. Nysgjerrig på hva vi kan tilby? Les mer her og ta kontakt med en av våre prosjektledere for en uforpliktende samtale. 

Ideer til julebord: 

Her kommer noen av våre favoritter til et julebord: 

Budapest - vakker by med en rik historie. Her er det flotte julemarked, gode hoteller og bra kvalitet på mat og vin uten at man sprenger budsjettet. Les mer om vårt tilbud på julebord til Budapest her: 

Svalbard - eksotisk, rått og vakkert. En spennende destinasjon med unike aktivitetsmuligheter og naturopplevelser i verdensklasse. Les mer om julebord på Svalbard her:   

København - nært, men allikevel en spennende storby. Dansk design, deilige smørrebrød og fantastisk mat gjør den danske hovedstaden til en av våre mest populære reisemål. Les mer om København her:  

Berlin - pulserende storby, gode shoppingmuligheter og flotte julemarkeder er bare noe av det som frister i den tyske hovedstaden. Les mer om Berlin her: 

Stockholm - nært og kjent, men samtidig kontinentalt og spennende. Stockholm er en attraktiv storby med unike shoppingmuligheter og spennende restauranter.   

 

Ta kontakt med The Key i dag for mer informasjon! 

 

shutterstock 668039953