"Where design meets people"
"Where design meets people"
"Where design meets people"
"Where design meets people"
"Where design meets people"

København

Vi blir aldri lei av Kongens by! København står for alt det kontinentale vi er på utkikk etter når vi reiser på en storbyreise. En innovativ og moderne by med kultur for å nyte. København har ikke vakkerheten til Stockholm, men kommer man inn under huden på den, så åpenbarer det seg en spennende storby med en herlig atmosfære som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Danskene er casual cool, noe som gjenspeiler seg både i interiør og design. København er en urban oase og en trendsetter på områder som arkitektur, mote og interiør. København er kontinental, spennende og frister sine gjester med langt mer enn bare shopping langs Strøget. Med vår hjelp får dere oppleve ukjente sider ved København. La The Key hjelpe dere med en firmatur til København. 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i København

  Hoteller i København

  Trendy København er Skandinavias kule storebror. Danmark har vært en foregangsfigur innenfor design og interiør, og dette inkluderer i aller høyeste grad de mange og spennende hotellene som besøker byen. København har også en rekke sjarmerende boutiquehoteller med individuelt innrede rom og unikt design.

  Vi hjelper dere med å finne frem til de hotellene som passer for deres neste tur. 

   

 • Restauranter i København

  Restauranter i København

  København har uten tvil vært spydspissen for den nordiske matrevolusjonen som har begeistret verden de senere årene. Noma har i flere år vært regnet som verdens beste restaurant, mens andre restauranter som Geranium og Relæ er bare noen av de mange topprestaurantene som København kan friste med. Maten er kreativ og med fokus på gode råvarer. Med vår hjelp kan dere nyte det beste av hva Københavns restauranter kan by på. 

   

 • Uteliv i København

  Uteliv i København

  København er en herlig kosmpolisk by, og danskenes er glad i å nyte det gode liv. Danskene er tidlig ute med de fleste internasjonale trender eller like gjerne; trendene starter her. Brune puber og eksklusive nattklubber? Eller en elegant cocktailbar med spesielle ingredienser?

  Vi hjelper dere med å velge det beste av hva utelivet i København kan by på. 

   

 • Aktiviteter i København

  Aktiviteter i København

  København har en egen sjarm som gjør at man automatisk føler seg hjemme i byens sjarmerende gater. Lei en sykkel og opplev sjarmerende bydeler som Nørrebro og Fredriksberg. På byens loppemarked kan man finne frem til de lekreste skatter fra danske designere.

  Vi hjelper dere med å sette sammen et spennende og innholdsrikt program for at dere skal få med dere det beste av hva København kan by på.