"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."

New York

New York har mange kallenavn. The Big Apple, verdens hovedstad, byen som aldri sover og The Melting Pot. For oss er New York BYEN! Det vi elsker mest er kontrastene mellom gammelt og nytt, tradisjonelt og moderne, fattig og rikt, alternativt og eksklusivt. Alt eksisterer her, side om side. Uansett hva du er på jakt etter finner du det i New York. Byen har en energi og en puls du ikke finner noe annet sted. New York er alltid relevant og aldri kjedelig. De mange nabolagene har alle sin egen identitet og hele New York har en pulserende energi det er vanskelig å ikke bli smittet av. Fra det bohemske Lower East Side, kule SoHo, utelivssenteret Meatpacking District, turistmagneten Times Square eller eksklusive Upper East Side.  

La oss hjelpe deg med å planlegge din neste reise til New York. Uansett om du reiser hit for første gang og vil ha med deg de mest kjente attraksjonene, eller om du kommer tilbake igjen og igjen, blir du i likhet med oss aldri mett på hva denne fasinerende byen kan tilby. Vi gleder oss til å vise deg vårt New York!  

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i New York

  Hoteller i New York

  Utvalget av hoteller i New York er like variert og spennende som byen de ligger i. Fra de mest eksklusive med egen butler og terrasse med utsikt mot Central Park til et trendy designhotell med en livlig bar og takterrasse. Eller kanskje passer det bedre med et sjarmerende boutiquehotell med personlig service?

  For oss er hoteller mer enn et sted å sove. Et hotell skal være et sted som gjenspeiler byen man besøker og som bidrar til at besøket i New York blir den opplevelsen man ønsker seg. The Key hjelper deg med å finne frem i jungelen av hoteller i New York og finne frem til et hotell som passer for deres budsjett og ønsker for reisen. 

 • Restauranter i New York

  Restauranter i New York

  New York kalles gjerne for The Melting Pot og dette gjenspeiles i aller høyeste grad i byens restaurantverden. Variasjonen og utvalget er like bredt og eksotisk som byens multikulturelle innbyggere. Svært mange New York´ere spiser alle sine måltider ute, noe som bidrar til det enorme utvalget. New York har blitt en favoritt for foodies og flere av verdens ledende kokker reiser til New York for å arbeide og finne inspirasjon med alt fra food trucks og små nabolagsrestauranter.

  Uansett om du drømmer om den optimale hamburgeren, herlig sushi, gourmetmat i verdensklasse eller en slice med pizza kan The Key hjelpe deg med å finne frem til de restaurantene i New York som er verdt et besøk. 

 • Uteliv i New York

  Uteliv i New York

  New York kalles byen som aldri sover og denne betegnelsen er ikke bare en tom frase. New Yorks uteliv er variert og spennende og uansett hva du er på utkikk etter vil du finne det her. Vi hjelper deg med å finne New Yorks beste nattklubb, en dekadent cocktailbar, en kul pub med livemusikk eller en takterrasse med spektakulær utsikt over Manhattans berømte skyline. In-stedene hvor jet set fra alle verdenshjørner frekventerer eller en sjarmerende vinbar med et voksent publikum.

  Det som best kjennetegner New Yorks uteliv er den store variasjonen. Herlige jazzklubber med en lang historie ligger ved siden av trendy nattklubber. Uansett hva du er på utkikk etter vil du finne det her. La oss hjelpe deg med å finne frem til de beste nattklubbene, barene og takterrassene New York kan by på. 

   

 • Aktiviteter i New York

  Aktiviteter i New York

  New York er en by for de store opplevelsene. Som en av verdens største byer har New York et enormt tilbud av aktiviteter uansett hva man er interessert i. Test grensene i en flygende trapes langs Hudson River eller sving balltreet i en batting cage. Få med deg stemningen når Mats Zuccarello og New York Rangers går på isen i et fullsatt Madison Square Garden eller opplev noen av verdens beste dansere og musikere på scenen på Lincoln Center.

  Kombiner middag og underholdning på et interaktivt teater eller opplev byens mange musikkscener med alt fra verdenskjente artister til lokale musikere. La oss hjelpe deg med å finne frem til det beste av hva New York kan by på.