"Rome is a journey into the past"
"Rome is a journey into the past"
"Rome is a journey into the past"
"Rome is a journey into the past"
"Rome is a journey into the past"
"Rome is a journey into the past"

Roma

Vakre Roma er en av verdens mest besøkte storbyer og det er lett å forstå hvorfor. Den italienske hovedstaden ble grunnlagt i 753 f. Kr. og de historiske perlene finnes overalt i byen. Attraksjoner som Vatikanet, Fontana di Trevi, Spansketrappen og Colosseum, er bare noen av de kjente attraksjonene og her føler man virkelig at man lever i en historiebok. Kombiner dette med et deilig klima, det italienske kjøkken og italienske viner. oSammen gjør dette Roma til et av våre favorittreisemål for storbyreiser. Roma oppleves best til fots. Da dukker det opp vakre bakgårder, pittoreske kafeer og man kommer tett på det italienske hverdagslivet om man beveger seg litt utenfor den indre by-kjerne. Våre favoritter er Trastevere og Monti. Lukten av fersk kaffe og del en deilig vin på en liten trattoria hvor italienske storfamilier er samlet. For kulturelskere ligger Roma på toppen av listen over must-see destinasjoner. Men Roma er også perfekt for en gruppereise, med spennende aktiviteter og et av verdens beste kjøkken. Med vår hjelp kan dere nyte både byens kjente og mer ukjente perler.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i Roma

  Hoteller i Roma

  Italiensk design er verdenskjent. Stilrent, moderne og spennende og med en sofistikert eleganse som vil tilfredsstille den mest kresne gjest. Fra ekstravagante luksushoteller med historiske detaljer og renessanse-stil til minimalistiske designhoteller med all moderne teknologi. Roma har noe å tilby alle og med vår hjelp finner dere frem til det beste av hva den evige stad kan by på.  

 • Restauranter i Roma

  Restauranter i Roma

  Hvor skal vi begynne? Det italienske kjøkkenet byr på så mange fristelser at det er vanskelig å motstå de herlige anti pasti, Parma-skinke, pastaretter, deilig pizza og sist, men ikke minst gelato. I Roma står fristelsene i kø og uansett hva man liker å spise er det vanskelig å ikke finne sin favoritt her. Deilig prosecco, Barbera-vin eller en deilig Vermentino er en herlig partner til en hver italiensk middag. Vi hjelper dere å velge de beste restaurantene i Roma. 

 • Uteliv i Roma

  Uteliv i Roma

  Det italienske nattelivet er sofistikert og elegant og i Roma går man ut sent. Roma er hjem til en rekke elegante cocktailbarer perfekt for å nyte en deilig Bellini eller en herlig rooftop hvor man ser ut over Romas tak og nyter den historiske skylinen. Roma er også hjem til uformelle sportspuber og glamorøse nattklubber for de som elsker å se og bli sett. Vi hjelper dere med å finne frem til de utestedene i Roma som er verdt et besøk. 

 • Aktiviteter i Roma

  Aktiviteter i Roma

  Roma er en spennende by å utforske. Den italienske hovedstaden er som skapt for å utforskes til fots. Da oppdager man de mange små gater og bakgårder og det italienske hverdagslivet som man ikke får med seg ved en buss-sightseeing. En annen spennende og morsom måte å oppleve Roma på er på en Vespa. De ikoniske, italiensk-designede scooterene er perfekt for å komme seg frem i Romas trafikkale kaos. Vi hjelper dere med å legge opp et spennende og innholdsrikt program for gruppereiser til Roma.